Escape to nature

Emilia

19.12.2020 klo 14:00

Hei, Emilia ja …. tervetuloa Korpeen eräseikkailuun 19.12.2020

Apuna tässä on teidän erätaidot , aistit, vaistot sekä positiivinen rento asenne . Pieniä bonus tehtäviä ja yllätyksiä on myös teille luvassa 😉 ei mitään extremeä 🙂

Usmi- Kytäjän retkeilyalue on rento, monipuolinen ja kaunis paikka ja luonto tarjoa teille varmasti unohtumattoman elämyksen. Kiire kannattaa siis unohtaa, luonnossa on hyvä ottaa välillä hetki, pysähtyä ja hiljentyä. Kerron paikanpäällä lisää

Varusteet mitä tarvitsette mukaan:

Ottakaa mukaan juomavettä termospulloissa, puukko, tulentekovälineet, säänmukaiset makuupussit. Kevyttä evästä varmuudeks (esim energiapatukoita tms) , omat hygieniatarpeet jotta selviätte luonnon armoilla n. 32 tuntia. Kevyt aamupala kuuluu hintaan.

Aktiviteetti tapahtuu ulkona, joten varautukaa Suomen talvisiin sää-ilmiöihion kuten vesisateeseen, räntään, lumeen, tuuleen, jäiseen maastoon sekä kylmyyteen säänmukaisilla vaatteilla (muistakaa myös varavaatteet, villasukat pakattuna vedenkestävästi). Ladatkaa puhelimet täyteen virtaa (vara-akku mukaan jos sellainen löytyy). Pimeys saapuu nopeasti joten otsalamput mukaan missä on virtaa. Tentsilen omat makuualustat kuuluu hintaan. Tuodaan vettä 20 litraa mikä saattaa kylläkin jäätyä yön aikana, se pitää sitten nuotiolla sulattaa.

Jos jotain puuttuu niin ilmoittakaa, me autetaan kyllä. Jos tulee kysyttävää niin kysykää rohkeasti, vaikka keskellä yötä voitte soittaa.

KORPEEN korppi

  •     Escape to nature